Business In A Box

Velkommen til “Business In A Box” som er et nyt og spændende initiativ, lavet specielt til at hjælpe ny opstartet virksomheder eller småvirksomhedsejer med at promoverer deres online profil på internettet.
Vi tilbyder en totalentreprise til alle dine hjemmeside behov, lige fra at bygge hjemmesiden til de nødvendige værktøjer for at sikre at Google og andre søgemaskiner hurtigt kan finde dine produkter eller ydelser som du tilbyder.

Vi tilbyder en totalentreprise til alle dine hjemmeside behov, lige fra at bygge hjemmesiden til de nødvendige værktøjer for at sikre at Google og andre søgemaskiner hurtigt kan finde dine produkter eller ydelser som du tilbyder.

Så… hvad er det ”Business In A Box”?

Business In A Box” får din online tilstedeværelse op og køre på syv dage.
Det er designet som et budget produkt der fokuserer på at give dig, klienten, en utroligt masse værdi for dine penge og sikre den hurtigste levering muligt. Det færdige resultat er i betragteligt bedre i kvalitet end andre færdiglavede hjemmesideløsninger på nettet, såsom Wix og weebly.
En af de største forskelle er at det er ikke et Gør det selv produkt, da din hjemmeside vil blive lavet af et hold af professionelle som giver et topresultat.
Dermed skal det også nævnes at ”Business In A Box” ikke designet med specielle tilpasninger i mente, men derimod til at tilbyde et produkt til en konkurrencedygtigpris som har en specielt udarbejdet bruger flade som er er udarbejdet af vores erfarne UX designer, med det eneste mål for øje at konverterer trafik til salgsmuligheder.

Når du køber “Business In A Box” får du den ekstra fordel overfor dine konkurrenter, nemlig at din nye hjemmeside er produceret af vores erfarne team, med dit eget logo og dine forretningsfarver indenfor en uge. Dette giver dig en omgående og yderst professionel tilstedeværelse på markedet.

”Boksen” indeholder:

 • Basis hjemmesiden (Se eksempler)
 • Professionelt skrevet indhold
 • Standard billeder, eller send os dine egne
 • Enkelt logo
 • En integreret Facebookside til at højne din synlighed på de sociale medier
 • En Google AdWords Display kampagne
  (Også kendt som Pay Per Click, opsat efter det aftalte budget for at højne dine søgeords resultater for at skabe omgående trafik)
 • En trænings video på hvordan du kan øge og gøre din online tilstedeværelse bedre for din hjemmeside

Der findes ikke nogen bedre vej til at få din virksomheds og din online tilstedeværelse op og i gang hurtigt. Når du har et solidt fundament, kan du udbygge og/eller ændre din hjemmeside til at tilbyde endnu mere til potentielle- og eksisterende kunder.
Ved at vælge ”Business In A Box”, har du også valgt at springe den lange og kompliceret procedure som der er ved at bruge et webdesign agenturer. Én pris og en fremragende ydelse.
Den mest vigtige faktor ved at have en online tilstedeværelse er at skabe kvalificeret kundeemner som du kan konvertere hurtigt.
Der findes ikke end bedre metode til dette end ved at bruge ”Business In A Box”.
Så hvorfor vente? Får din online tilstedeværelse op og kører fra i dag og indtag dit marked hurtigt.
Få ”Business In A Box” i dag ved at sende os en e-mail på [email protected]. Så kan du roligt slappe af med den viden at du har hyret de professionelle til at håndtere dine kritiske online behov.

Få din Business In A Box nu!

GRATIS SEO RAPPORT, undfyld formen nedenunder og få svaret på hvordan din hjemmeside klarer sig lige nu på internettet. Gør det allerede i dag.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Din hjemmeside