Google Adwords

En Google AdWords PPC (Pay-Per-Click) kampagne sætter dig i stand til at få kvalificeret trafik til din hjemmeside. Der er ingen ventetid. Trafik kommer direkte fra potentielle kunder, som aktivt søger på nettet efter dit produkt eller service – har du brug for kunder, så har du brug for Google AdWords.

En velstruktureret kampagne kan hurtigt give dig god ROI og være en del af din langsigtede marketingsstrategi.

Vi kan oprette din konto og styre den for dig på en månedlig basis. Vi sender fyldestgørende og forstålige rapporter som viser dig præcist hvilke resultater kampagnen har givet og sammenholder den kvalificerede trafik med dine omkostninger.

Læs mere om Start-Styr-Optimer metoden vi bruger, til at gøre vores kunder AdWords kampagner effektive og lønsomme.

  • Annoncer til kunder baseret på deres interesser og de hjemmesider som de besøger, når de bruger Google.
  • Find nye kunder med digitale kampagner, som driver trafik til din hjemmeside.
  • Udvid din forretning med videoer og få mere succes med Google AdWords.

Google partner

Vi laver en søgeordsanalyse for at finde de mest populære keywords -og søgeordsformulering indenfor din branche. Med rapporten følger også forslag til dine kommende ads kampagner baseret på dine omsætningsmål, dine placeringer på Google og tidsplaner.

En professionel tekstforfatter vil skrive dine annoncer baseret på Google egne præmisser og gennemprøvede metoder, som fører til en høj klikfrekvens til dit website, høj kvalitet konventeringer og lave omkostninger per klik.

Hver måned gennemgår vi dine udvalgte keywords for at se, om der skal tilføjes nye søgeord eller om eventuelle ekstra søgeord bør fjernes.

Vi gennemgår også dine omkostninger hver måned for at sikre, at du får det bedst mulige afkast.

Vi kan også udføre split test for at sikre, at dine annoncer altid klarer sig så godt som muligt.

Hvis du allerede har en AdWords-konto, og du administrerer det selv, så kan vi revidere din konto for at sikre, at det kører så effektivt som muligt.

Vi kan enten gøre dette som en én gang tjeneste eller kvartalsvis.

Hvor meget koster en Adwords konto?

Vi kan tilbyde enten en time aftale, hvor du betaler for de timer vi bruger eller en aftale om en procentdel af dit månedlige budget forbrug. Det er helt op til hvad der passer dig bedst.

Kontakt os for at høre mere om løsningerne, så vi sammen finder den model der passer bedst til dig.

Få en GRATIS SEO RAPPORT med det samme. Udfyld formen og vi sender dig en oversigt over din nuværende hjemmeside med konkrete forslag til forbedringer.

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Din hjemmeside