Firmaet, værdier og vores holdninger

Nyeste løsninger & viden

Vore grundholdninger er, at vi altid arbejder sammen med vore kunder for at finde den optimale løsning. Vi samarbejder for at dele viden, værktøjer og resultater og det sker internt hos PDS Online samt eksternt hos vore kunder; det giver dig den fordel at vi altid kan tilbyde optimale og skræddersyede løsninger til favorable priser.

Certificeret dokumenteret erfaring

Hos PDS Online arbejder vi udelukkende med en solid basis af dokumentation. Alle vore medarbejdere er Google Certificerede og har herudover dokumenteret viden indenfor deres speciale. Tilsammen dækker de over de ekspertiser, der sikrer succes. Vi stiller med glæde brugbare råd, indsigt og viden til din rådighed.

1 plus 1 lige med 3

For at sikre et fornuftigt omkostningsniveau har vi hos PDS Online valgt at sammensætte et netværk af freelancere, der alle har betydelig international erfaring. Netværket er en vifte af programmører, designere, grafikere, udviklere samt tekstforfattere, der blandt andet har solid indsigt i markedsføring via sociale media, instrumenter med stigende betydning for rentabel Online markedsføring.

Mere viden til dig

Vi har online undervisning, som klæder dig på til selv at styre processen. Du kan se videoerne i dit eget tempo. Pause, spole og gentage, når det passer dig. Se dem her

Mere end 20+ års indsigt

Hos PDS online har vi været med -i Europa, Asien og Australien – siden starten af Internettet. Den samlede videnbank, vi har samlet gennem de mange år, får du også adgang til, når du vælger os. Praktisk erfaring kombineret med konkret viden giver dig fremtidssikrede løsninger. Allerede i dag.

Support

Du bliver aldrig et nummer hos PDS online. Vores support står allerede klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Både på telefon, e-mail og Skype.