SEO

Hvad er SEO?

Søgemaskine optimering eller SEO, er den teknisk proces, der får din hjemmesides motor til at spinde. Det er stort set som et besøg hos din mekaniker for at tune din bil. Motoren på din hjemmesiden kan optimeres, så potentielle kunder ser dig og din side, når de suser afsted på nettet.

Ligesom der er hundrede forskellige måder – på hvilken du kan tune og udsmykke din bil – sådan er det også med SEO. Vi kan tune og tilpasse de centrale punkter, der skal være optimale for at opnå en attraktiv placering på Internettet: produkt- eller service sider, søgeord, søgesætninger hjemmesidens struktur, tekstindhold samt forbedre sidens brugervenlighed.  I princippet er det Google, der fastsætter kravene for at få en fin ranking og vi kender spillereglerne.

PDS Online har udviklet en trin-for-trin bevist metode, målrettet til at optimerer din hjemmeside og dermed forbedre din bundlinje.

Læs nedenfor om hvert trin og kontakt os allerede i dag, så du kan komme i gang.

PSD online leverer:

Indhold

Lever værdifuld information til dine besøgende på din hjemmeside, som leder dem i den retning du øsnker..

Blog indhold

Leverer indhold til din blog, som øger trafikken, genererer potentielle kunder og konverter.

Video 

Leverer video der fanger dine potentielle kunders opmærksomhed.

Grib chancen nu og få vores gratis SEO rapport om din hjemmeside og find ud af hvad vi kan gøre for dig, ved kun at udfylde formularen nederst på siden.

Hvad siger vores kunder om os

Efter at PDS Online overtog vores AdWords og derefter vores SEO har vi set en forøgelse af forspøgelser og en reducering af vores AdWords omkostninger. Det er ikke kun de mindre omkostninger som kan ses, men også kvaliteten af de forspøgelser vi modtager som er blevet bedre.

Siden PDS Online startede på vores SEO er vi højt placeret på første side indenfor vores forretnings segment, som er et høj konkurrence område, vores organiske forspøgelser er steget utrolig meget på meget kort tid, som følge der af.

Vi har prøvet andre firmaer før vi tog kontakt til PDS Online, men kan kun varmt anbefale PDS Online til andre efter den kæmpe forskel vi selv har kunne se, som følge af deres arbejde de har udført for os.

SEO begynder med brugeroplevelsen. Din hjemmeside skal være nem at navigere I og nem at bruge for andre. Men først og fremmest skal siderne være klare og tydelige i deres indhold og med de korrekte koder for Google og andre søgemaskiner, så disse kan forstå-læse din side og kategorisere den korrekt, det er ligesom i et bibliotek.

Vi kan hjælpe dig med at opnå dette ved at:

 • Foretage en analyse af din hjemmeside inklusive en teknisk SEO gennemgang af indhold og brugervenlighed.
 • Foreslå ændringer til din hjemmesides struktur, løse tekniske fejl, der hindrer siden i at genere lønsom trafik.

Indholdet på hjemmesiden skal være relevant i forhold til dit emne/produkt, være originalt og brugbart for dine besøgende. Hjemmesides indhold kan være tekst, billeder, videoer og/eller podcasts.

Vi kan organisere dit indhold til at repræsentere dine produkter eller services bedst muligt og derefter skabe en regulær indholds-marketings-strategi til at promote din forretning så du opnår optimal synlighed og kendt indenfor din industri som en attraktiv samarbejdspartner.

Sådan kan dit indhold genere mere trafik til din hjemmeside:

 • Oprettelse af en blog til din hjemmeside, som linkes til foretrukne sociale medier.
 • Oprettelse af sociale medier konti for din virksomhed og promote disse – Læs mere om sociale medier her
 • Skabe indhold på bloggen med tekst, billeder, video og podcasts.

Positive relationer er lige så vigtige i online verden, som de er i den virkelige, og vi kan hjælpe dig med at opbygge stærke og langvarige relationer via industri eksperter gennem opsøgende arbejde, gæste blogging, ekspert interviews samt andre nødvendige og brancherelaterede initiativer.

For som du, som person, er en del af forretningslivets mange aktiviteter; middage, møder og Network ing, skal din hjemmeside gøre det samme Online gennem sociale medier, blogs og interaktioner med f.eks. faglige fora.

Tag dit første skridt imod din Online succes nu.

Vil du have din internet forretning mere synlig, effektive og generere lønsom trafik?

Kontakt os nu for at høre hvordan vi kan hjælpe. Vi vil gerne assistere dig til at nå dine mål.

SEO-hvad-for-noget?

SEO er det teknisk udtryk for det arbejde på din hjemmeside som tuner din side til videreudvikling af  din forretning.

PDS Online - Din Digitale Markedsførings Partner - SEO

GRATIS SEO RAPPORT, udfyld nedenfor. Kontakt os i dag – vi ser frem til at arbejde for din success.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Din hjemmeside