Vi har dokumenteret mange års international erfaring med sociale medier:

Facebook Marketing

Allerede i første kvartal af 2015 havde Facebook hver måned 1,44 milliarder aktive brugere. Som en del af din digitale strategi kan du med fordel benytte dette utroligt populære sociale netværk. Vi er klar til at hjælpe dig med fremsynede strategier, salgsfremmende konkurrencer og indhold, der er relevante for din branche, så du er godt klædt på til de nye udfordringer.

Selv om du ikke bruger Facebook, så gør dine potentielle kunder.

YouTube Marketing

YouTube er allerede nu den næststørste kilde til at finde oplysninger om et produkt. Hvis du f.eks. ønsker at købe en ny computer, kan du tjekke anmeldelser om den på YouTube eller få hjælp, hvis du er kørt fast med et teknisk problem.

YouTube kan udvide din forretning med videoer af produkter/ services, video testimonials og gratis online workshop, så du derigennem får flere besøgende og skabe nye kundeemner

Google lokal

Google lokal eller Google Local kan bedst beskrives som en blanding af gule sider og din forretning med dine produkter. Når dine potentielle kunder søger på Google, kan dine kontaktoplysninger og kort vise, hvor de kan finde dig og dine produkter. Dette kommer frem på Google via Google lokal.

Gør det nemt for dine fremtidige kunder at finde dig på Google

Sociale medier har holdt sit indtog i Danmark og selvom der er mange forskellige online medier derude, er der nogle få globale giganter som Facebook og YouTube, derfor længst har bevist, at de er kommet for at blive. De er ikke døgnfluer som f.eks. Myspace og tilsvarende.

Der er også en anden vigtig faktor, der spiller ind i spørgsmålet om, hvorfor Sociale Medier er blevet så vigtige.  Det er det stigende salg af smart telefoner, som brugerne nu anvender til at surfe på Internettet. Anvendelsen af mobile enheder er kraftigt stigende, det samme gælder den gennemsnitlige varighed af besøg og gennemsnitsalderen af brugerne er faldende.

I 2012 var der 2.7 millioner dansker som brugte sociale medier, i 2015 var det 3.3 millioner, og tallet vil fortsat stige.

Vi kan derfor på det varmeste anbefale at bruge disse nye værktøjer, med hvilke du når ud til flere potentielle kunder og kontaktprisen er lavere end ved at anvende traditionelle løsninger.

Facebook er en tjeneste som når ud til 2.9 millioner danskere, og som er projekteret til at nå 3.2 millioner i 2018.

Ved at være synlig på Facebook og køre marketingskampagner igennem denne platform, rammer du dine målgrupper. Udover at få nye kunder, så kan du også få en del gensalg ved retargeting.

Vi kan hjælpe dig med at opnå dette ved at:

 • Sætte din Facebook firma side op.
 • Køre kampagner efter aftalte budgetter.
 • Løbende opdatere indholdet på siden med artikler og nyheder.

YouTube er en af de største informations kanaler på internettet, efter Google. YouTube er ikke bare en samling katte videoer, men er i høj grad et sted der bliver søgt efter produkt informationer, produkt tests, produkt anmeldelser og tips og tricks til at løse små problemer, lære nye færdigheder og dele viden.

Stil dig selv dette spørgsmål, hvis du har valget mellem at læse 3 siders produkt information og bruger vejledning eller at du kan se en 5 minutters video hvor det hele bliver gennemgået, hvad vil du så vælge?

YouTube kan også være med til at skabe et personligt bånd mellem virksomheder og brugere ved at sætte et ansigt på virksomheden og dermed får en bruger mere tiltro til denne.

Sådan kan vi hjælpe dig:

 • Oprettelse af din YouTube konto.
 • Skabelse af animeret virksomheds præsentation.
 • Skræddersyet videoer lavet til netop din virksomhed.

Godt for dig

Sociale Medier er en online udgave af en telefonbog, avis og annoncer.

Via Sociale Medier kan du få:

 • Potentielle kunders kontakt oplysninger
 • Dele nyheder om virksomheden eller produkter
 • Kampagner om tilbud, første gangs kunder rabat, nye produkter som bliver lanceret.
Den kan være en jungle at vide hvor man skal satse

GRATIS SEO RAPPORT, undfyld formen nedenunder og få svaret på hvordan din hjemmeside klarer sig lige nu på internettet. Gør det allerede i dag.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Din hjemmeside